ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО

Грижете се за тялото си с любовта и вниманието, които заслужава. Лосионите, кремовете и геловете на ФЛП защитават, стимулират и овлажняват кожата. Доверете им се и няма да сбъркате!

За повече информация кликнете върху продукта!

Код: 319
178 мл
Препоръчителна клиентска цена: 38,31 лв.

Aloe Sunscreen Spray
Слънцезащитен спрей с алое вера
Да предпазваме кожата си от вредното и състаряващо въздействие на слънцето никога не е било толкова лесно. Слънцезащитният спрей с алое и фактор 30 има силно водоустойчива формула и е изключително удобен за нанасяне.
Код: 285
Препоръчителна клиентска цена: 138,11 лв.
Forever Aroma Spa Collection
Форевър арома СПА колекция
Поглезете сетивата си с трите стъпки от новата ни колекция за СПА ароматерапия. Потопете се във вана с отпускащи соли, освежете се с душ гела и прогонете умората с масажния лосион. Създайте си сами истинско СПА удоволствие у дома!
Код: 286
350 г
Препоръчителна клиентска цена: 49,90 лв.
Relaxation Bath Salts
Отпускащи соли за вана
Ароматна смес от легендарната сол от Мъртво море, лавандула и други етерични масла, която ще ви избави от всички грижи. Само две супени лъжици ще превърнат ваната ви в успокояващо и релаксиращо изживяване.
Код: 287
192 мл
Препоръчителна клиентска цена: 41,33 лв.
Relaxation Shower Gel
Отпускащ душ гел
Съвременна грижа за кожата и ароматно отпускане при всяко къпане ви гарантира новият душ гел от СПА колекцията на Форевър. Създаден с алое вера, етерични масла и плодови екстракти, той нежно почиства кожата и оставя усещане за свежест през целия ден.
Код: 288
192 мл
Препоръчителна клиентска цена: 46,88 лв.
Relaxation Massage Lotion
Отпускащ масажен лосион
Почувствайте успокояващите и овлажняващи свойства на алое вера, етерични масла, екстракти от бял чай и плодове с този релаксиращ и немазен масажен лосион. Идеален е за употреба след вана с отпускащите соли или душ с гела за къпане от колекцията.
Код: 040
473 мл
Препоръчителна клиентска цена: 39,82 лв.
Aloe First
Успокояващ кожата спрей с алое
Естествен успокояващ кожата спрей за локално приложение. В нашият стабилизиран гел от алое вера се съдържат разнообразие от ензими и богата гама аминокиселини, минерали и витамини. Съчетали сме го с прополис, алантоин и единайсет изключителни билкови екстракти. Само няколко напръсквания ще ви донесат облекчение дори и на най-труднодостъпните места. Винаги, когато имате нужда от благотворното влияние на алое вера, можете да посегнете към Аloe First.
Код: 205
118 мл
Препоръчителна клиентска цена: 46,37 лв.

Aloe MSM Gel
Гел с алое вера и МСМ
Нов успокояващ гел за бързо облекчаване на ставни и костни болки. Съдържа метил сулфонил метан (МСМ) – органична сяра с противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. МСМ е съчетан с чист, стабилизиран гел от алое вера, проникващ дълбоко в кожата, за да пренесе със себе си всички полезни съставки и билкови екстракти.
Код: 199
118 ml
Препоръчителна клиентска цена: 30,24 лв.
Forever Aloe Sunscreen
Лосион за защита от слънце с алое Вера
Уникален и ефективен лосион, съдържащ 100% стабилизиран гел от алое вера, със защитен фактор 30, който предпазва кожата ви от вредното влияние на слънчевите UVA и UVB лъчи.
„Алое сънскрийн“ е овлажняващ и водоустойчив лосион, чието защитно действие се запазва дори и след 40 минутен престой в море или в басейн.
Защитете своята кожа и се радвайте на слънчевите лъчи.
Код: 239
118 мл
Препоръчителна клиентска цена: 48,39 лв.
Forever Aloe Sunless Tanning Lotion
Крем за тен без слънце с алое
Този гъст лосион ви дава възможност да почернеете по всяко време на годината без вредните лъчи на слънцето. Колкото по-често се мажете, толкова по-тъмен става тенът ви. Специалната му формула въздейства нежно на кожата, благодарение на основната си съставка – алое вера, както и на останалите овлажнители. Вече можете да изглеждате изкусително загорели през цялата година без да разчитате на майката природа!
Код: 187
30 мл
Препоръчителна клиентска цена: 66,53 лв.
Forever Alpha-E Factor
Течен регенериращ антиоксидант за лице
Лека, успокояваща кожата течност, подсилена с най-добрите съставки за подхранване и грижа за кожата, които я омекотяват и хидратират, като едновременно я предпазват от неблаготворното влияние на околната среда. Специалната `и научно разработена формула увеличава еластичността и мекотата на кожата. Съдържащият се в нея гел от алое вера придава млад и сияен вид на вашето лице. Допълва антиоксидантното действие на хранителната ни добавка A-Beta-CarE.
Код: 064
118 мл
Препоръчителна клиентска цена: 30,24 лв.
Aloe Heat Lotion
Загряващ лосион с алое
Дълбоко проникващ, успокояващ, стабилизиран гел от алое вера, съчетан със загряващи и облекчаващи билки, за да ви донесе така желаното отпускане след напрегнатия ден. Идеален за умора и болки в мускулите и краката след целодневно препускане. А защо не и за масажен лосион?
Код: 063
118 мл
Препоръчителна клиентска цена: 30,24 лв.
Aloe Moisturizing Lotion
Овлажняващ лосион с алое
Съдържа 100% стабилизиран гел от алое вера алантоин, масло от кайсиеви ядки, масло от жожоба – четири добре познати овлажняващи кожата средства, плюс еластин и разтворим колаген, за да поддържат кожата ви гладка и мека. С лекия си аромат, този лосион е идеален за лице, ръце, тяло и дори като основа за грим. Успокоява суха, напукана или наранена кожа с невероятното действие на алое вера.
Код: 062
118 мл
Препоръчителна клиентска цена: 30,24 лв.
Aloe Lotion
Лосион с алое вера
Прекрасен многофункционален лосион за ръце и тяло с лек, свеж аромат, подходящ както за жени, така и за мъже. В този лосион съдържанието на 100% стабилизиран гел от алое вера е най-високо от всички наши лосиони (с изключение на Aloe Vera Gelly). Съчетали сме отличните качества на алое вера с антиоксидантът витамин Е, колаген и еластин, за да запазим мекотата и еластичността на вашата кожа. Опитайте и ще видите!
Код: 061
118 мл
Препоръчителна клиентска цена: 30,24 лв.
Aloe Vera Gelly
Алое вера гел
Растението алое вера въздейства благотворно на кожата по безброй начини, а нашият Алое Вера гел е толкова чист и силен, сякаш току-що сте го изстискали от листата на това вълшебно растение. Той успокоява и предпазва кожата, затова е добре винаги да ви е под ръка. Истинската сила на алое вера!
Код: 057
113 г
Препоръчителна клиентска цена: 73,08 лв.
Aloe Body Conditioning Creme
Крем за тяло с алое
Крем за еластична и нежна кожа. Идеално се комбинира с Aloe Body Toner и заедно се борят ефективно с целулита. Кремът за тяло с алое успокоява кожата с екстракти от европейски билки, емулгатори, овлажнители и омекотители. Приятно я затопля и стимулира кръвообращението, което разбива блокирани течности и мастна тъкан – честа причина за появата на целулит.
Код: 056
113 г
Препоръчителна клиентска цена: 59,48 лв.
Aloe Body Toner
Тонизиращ крем за тяло с алое
Специално създаден крем за изглаждане и стягане на кожата при целулит. Съдържа стабилизиран гел от алое вера, емулгатори, овлажнители. Бавно и възхитително този плътен крем ще загрее и тонизира кожата ви, благодарение на стимулиращите кръвообращението агенти – масло от канела и лют червен пипер, които ще проникнат дълбоко под кожата с помощта на нашия патентован гел от алое вера.
Код: 055
Препоръчителна клиентска цена: 176,41 лв.
Aloe Body Toning Kit
Комплект „Грижа за тялото с алое“
Комплект от специално създадени продукти за стягане на тялото и отстраняване на натрупаните мазнини. В елегантната кутия ще откриете: Aloe Body Toner – дълбоко загряващ крем с проникващата сила на 100% стабилизиран гел от алое вера (използва се със специалното фолио, включено в комплекта); Aloe Body Conditioning Creme (Крем за тяло с алое) – дълбоко хидратиращ крем с алое вера – нанася се на местата, които не се опаковат с фолио; както и Aloe Bath Gelee (Гел за вана и душ) в комбинация с естествена гъба. Почувствайте се по-привлекателни и се насладете на усещането за свежест!
Код: 051
113 г
Препоръчителна клиентска цена: 39,82 лв.
Aloe Propolis Creme
Крем с алое и прополис
Крем, създаден със 100% стабилизиран гел от алое вера и чист пчелен прополис – естествен антибиотик от пчелния кошер. Пчелите събират прополиса и го използват, за да поддържат стерилната чистота на кошерите си и да се предпазват от инфекции. Благодарение на това уникално вещество кошерите им са по-чисти от болнична операционна зала! Този крем е отличен овлажнител за всекидневна употреба, но също така успокоява раздразнена, изгорена, ожулена или възпалена кожа.

Вашият коментар